00logo.png

 

 

:: info o firmi :: proizvodi :: download :: partneri :: referentna lista :: novosti :: izmjene :: kontakt

 

novosti.png

newsletter.png

Ukoliko želite primati obavijesti o novim nadogradnjama onda nam ostavite vašu mail adresu.

5D Helpdesk

Ukoliko imate pitanja ili vam je potrebna podrška u radu sa 5D ELEMENT sistemom, stojimo vam na raspolaganju.

Tel/Help desk:
+387 33 712 777
 

 

Proizvodi i moduli

:: prednosti 5 ELEMENT-a :: referent lista :: download

5D ELEMENT sistem

5D ELEMENT naše je strateški najvažnije programsko rješenje. To je poslovni informacioni sistem za mala i srednja poduzeća. Izrađen je modularno tako da se svaki modul može koristiti kao samostalna aplikacija, ali moduli međusobno integrirani pokazuju svoju najveću snagu i predstavljaju idealno rješenje za svakoga. Da 5D ELEMENT zaslužuje svoj naslov pokušat ćemo Vam predstaviti preko primjera koliko možete ubrzati svoj rad. Ako zamislite firmu koja dnevno kreira stotinjak izlaznih računa i pored toga ima redovan promet blagajne, obračun plaća i amortizaciju stalnih sredstava.

Ti poslovi svaki dan za knjigovođe proizvode kreiranje nekoliko stotina stavki koje moraju unijeti što prije. Vrijeme potrebno za takav unos je vjerojatno jedan radni dan. Uz pomoć 5D ELEMENT -a knjigovođe automatski knjiže sve financijske promjene za nekoliko minuta. Tako su svi izvještaji koji su potrebni za donošenje brzih poslovnih odluka ažurni i uvijek dostupni. Moduli poslovnog informacionog sistema 5D ELEMENT su (navedene su skraćene mogućnosti pojedinih modula, ali doista u mnogo manjem obimu nego što iste možete primjeniti u praksi):

Možda najveća prednost ovog sistema je njegova otvorenost prema posebnim željama korisnika. To znači da možemo klasificirati artikle i materijale na način koji odgovara korisniku, na proizvoljnom broju razina, s proizvoljnom kodnom duljinom. Korisnik može izabrati parametre u sistemu koji su interesantni samo njemu i dobiti preglede i izvještaje upravo po tim parametrima. Omogućeno je kreirati više od 1.000 različitih kombinacija izvještaja. Najkorisniji izvještaji zasigurno su statistički izvještaji kojima možete vrlo jednostavno pratiti kvalitetu poslovanja vašeg poduzeća i uz pomoć istih donijeti važne i dugoročne poslovne odluke. Ukratko rečeno, sistemska replikacija organizacije Vašeg poslovanja naš je problem.

 

:: na vrh

 

 

All Rights Reserved © 2017. 5th Dimension d.o.o.
Design by DDS "Idea is all"

 

:: home :: info o firmi :: proizvodi :: download :: partneri :: kontakt :: referentna lista :: novosti :: izmjene

 

 

 

Adresa:
Olovska 38
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel/Help desk:
+387 33 712 200
+387 33 712 201
+387 33 712 777

e-mail:
5d@5d.co.ba
info@5d.co.ba
podrska@5d.co.ba