00logo.png

 

 

:: info o firmi :: proizvodi :: download :: partneri :: referentna lista :: novosti :: izmjene :: kontakt

 

novosti.png

newsletter.png

Ukoliko želite primati obavijesti o novim nadogradnjama onda nam ostavite vašu mail adresu.

5D Helpdesk

Ukoliko imate pitanja ili vam je potrebna podrška u radu sa 5D ELEMENT sistemom, stojimo vam na raspolaganju.

Tel/Help desk:
+387 33 712 777
 

 

Informacije o firmi

5th Dimension

5th Dimension d.o.o. je društvo za projektovanje i proizvodnju računarskih informacionih sistema. 5D se isključivo bavi proizvodnjom računarskih programa za Microsoft® Windows® platformu. Firma je nasljednica 4th Dimension osnovane krajem 1989. godine u Sarajevu.

Tokom svih ovih godina rada izradili smo mnoga programska rješenja te uspješno okončali niz domaćih i inozemnih projekata.

Djelatnici 5D svakodnevno brinu o našim sadašnjim i budućim komitentima, jer je podrška najvažniji dio našeg svakodnevnog rada.

Naša firma proizvodi programska rješenja najnovijim alatima prateći sva kretanja u razvoju informatike kao nauke i informatike kroz tehnološki razvoj. Ponosno možemo reći da je dinamika razvoja našeg poslovnog sistema u potpunosti u toku sa razvojem poslovnih trendova u svijetu.


Naši ciljevi

Naš cilj je zadovoljan korisnik naših programskih rješenja. Naša programska rješenja moraju ubrzati svakodnevni rad i ponuditi podatke koji utiču na donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. Koliko smo blizu tim ciljevima, pitanje je za naše sadašnje korisnike. Napomenuli bi da je većina naših korisnika, prije našeg, imala jedno ili čak dva programska rješenja koja su morali zamijeniti boljim i efikasnijim. Referentna lista je sastavni dio naših Internet stranica.


Naši proizvodi

Sva programska rješenja proizvedena su kao 32-bitne aplikacije u case-alatu Clarion® for Windows. Koristi se ugodno grafičko okruženje Windows® platforme.

Vrlo bitan i jedinstven detalj - svi izvještaji iz aplikacija se ispisuju u formatu koji se izravno učitava u Microsoft® Word® tako da svaki izvještaj možete mijenjati ili prilagođavati vašim potrebama. Upotreba fax-modema, Interneta i bilo koja druga kompatibilnost u radu s bilo kojom Windows® aplikacijom neupitna je - jednostavno: kompatibilni ste sa svime.

Sve aplikacije podržavaju bilo koju mrežu PC kompatibilnih sistema.

Posebne prilagodbe - izrađujemo aplikacije prilagodljive posebnim željama korisnika. Iste aplikacije kod različitih korisnika izgledaju različito, jer su doista prilagođene specifičnim zahtjevima svakog pojedinog korisnika. Naše poslovanje orijentirano je isključivo prema korisniku. Sukladno tome i tečajevi su jedna od važnijih tačaka implementiranja naših programskih rješenja. Korisnici dobivaju detaljan tečaj za rad sa programom.

Ako ste zainteresirani, uz prethodni telefonski dogovor, možete doći u naš ured gdje izvodimo prezentacije svih programskih rješenja.


 

 

All Rights Reserved © 2017. 5th Dimension d.o.o.
Design by DDS "Idea is all"

 

:: home :: info o firmi :: proizvodi :: download :: partneri :: kontakt :: referentna lista :: novosti :: izmjene

 

 

 

Adresa:
Olovska 38
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Tel/Help desk:
+387 33 712 200
+387 33 712 201
+387 33 712 777

e-mail:
5d@5d.co.ba
info@5d.co.ba
podrska@5d.co.ba